Lutter øre våren 2015

evergreen

Halvveis inn i 2015 er det på tide med en oppdatering om hvordan det går med Lutter øre.

Vi startet året med å oppdatere lydguiden på Nobels fredssenter med litt nytt innhold. Nå kan du for eksempel høre formidler Thomas Røst Stenerud fortelle om Fredsprisutstillingen Malala og Kailash.

Deretter fikk vi en jobb for Glomdalsmuseet. Vi produserte 6 korte ”radioinnslag” til vandreutstillingen Latjo Drom, den gode reisen – den vanskelige bosetningen. Utstillingen er produsert i forbindelse med lanseringen av en rapport om statens politikk overfor romanifolket/taterne.

For tredje år på rad underviste vi andreårsstudenter på Experience and event design på Westerdals Oslo ACT i lydformidling og stedsspesifikk lyd som en del av emnet utstillingsrom.

Et nytt skritt for oss i år har vært å utvidet samarbeidet med Jo Schumann i Schumann Lydbureau. Sammen har vi laget lydkulisse til utstillingen Hulter til bulter – da verden kom til Follo  på Follo museum.

Vi har også arbeidet sammen med Kulturbyrået Mesén, noe begge parter har ønsket lenge. Lutter øre har produsert en lydfortelling og noen fagintervjuer til skulpturen Evergreen av Christian Bermudez. Skulpturen kan du se på den nye Festningsallmenningen. Der kan du også lytte til lydfortellingene, fagintervjuene, samt en lydkulisse produsert av Jo Schumann.

Nå er vi i gang igjen etter en deilig sommerferie og gleder oss til å fortsette med to prosjekter som skal ferdigstilles i august og september. Det ene er til Bogstad gård og det andre er barneformidling til Vikingskipshuset.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: