Penger

Hvis man ikke liker å tenke på penger, er det ikke så smart å være selvstendig. Pengene er et verktøy, som man må ha et fornuftig og konstruktivt forhold til. En ting er å holde orden på moms, fradrag, skatteregler og arbeidsgiveravgift. Men det er ikke bare firmaets økonomi man må ha styr på, man må også holde det ryddig i sin egen økonomi for å kunne sove godt om natta. ”Ha en egen konto til firmaet” får man råd om. Men uansett hvor flink du er til å ikke blande firmaets og din egen økonomi, så er din egen økonomi helt avhengig av hvordan det går med firmaet.

Som gründerne bak Unacast så godt forklarer i et blogginnlegg på Gründerbloggen – «Avklar ditt finansielle mulighetsrom» er det lettere å være gründer eller i oppstarten som selvstendig om man kan klare seg med lite – også privat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: