2014 med Lutter øre i fokus

I 2014 ble Lutter øre formelt sett et firma. Etter å ha jobbet prosjektbasert i over to år så var tiden inne for å teste hvordan det ville være om vi begge to hadde fullt fokus på samarbeidet. Med innvilget støtte til et utviklingsprosjekt og ingen andre forpliktelser som ventet var omstendighetene også gode. (At vi bodde i hvert vårt land var en utfordring vi valgte å ikke la styre avgjørelsen.)

Våren 2014 gikk vi på salgsmøter, presenterte oss der vi fikk muligheten, pitchet ideer, gikk på kurs i hvordan drive kulturnæring og jobbet med utviklingsprosjektet om lydformidling til reiselivet. Vi hadde lønn til noen måneder. De to foregående årene hadde vi opplevd å få flere prosjekter uten å gjøre noe særlig reklame, derfor regnet vi med at nå, når vi til og med jobbet målrettet for det, så ville det også dukke opp noe utover våren.

Det skjedde ikke, ikke før vi nesten hadde gitt opp, og pengene for lengst var brukt opp og inntekten måtte spes på med andre prosjekter. Rett før sommerferien fikk vi plutselig tre oppdrag, og de kom fra helt andre kanter enn der vi hadde hatt oppmerksomheten vår.

Høsten 2014 produserte vi fire lydturer for Ibsenmuseet til Sitatgata i Oslo sentrum. Vi gjorde en lydproduksjon for Næringsparken i Helgeland, og vi lagde 6 podkastepisoder om Alf Prøysen for barn mellom 3 og 6 år. I tillegg ble vi intervjuet av Kapital (stor stas!).

Til å være første år som nystartet bedrift synes jeg vi klarte oss ganske godt. Men med «kontorer» i to land og en bransje der beslutningsprosesser og budsjetter tar lang tid (søknader, søknader, søknader), skal vi jobbe enda mer med å finne den formen og de prosjektene som passer best for oss. Det skal vi fortsette med i 2015.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: