Øresundstoget

dagenskontor togetI dag er jeg på vei til Oslo. Hvis jeg har tid tar jeg toget. Det hadde jeg denne gangen. Togforbindelsen mellom København og Oslo er ikke optimal, men den fungerer. Ett togbytte i Gøteborg, med en ventetid på 40 min (akkurat passe til å spise lunsj) er ok. Jeg drømmer om direktelinje, hurtigtog og natttog. Det er det heldigvis flere enn meg som gjør, så jeg håper at disse planene blir realisert en gang.

Togturen er så lang som en arbeidsdag. Med en nogenlunde ok nettforbindelse på toget, en kaffekopp fra stasjonen (det er ingen serveringsvogn på Øresundstoget) og plass i stillekupeen så kan man også få gjort en del. I stillekupeen er det dessuten alltid god plass.

dagenskontor toget2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: