Snart i mål

Som på mange andre blogger, er det også ganske stille her når det egentlig skjer en hel masse. Den siste måneden har jeg og Mari jobbet for fullt for å få ferdig alle lydturene  til prosjektet Tusenårsstien i lyd. Vi nærmer oss, og 23.juni blir det åpning!

Sist vi var oppe på Hundorp ble vi intervjuet av avisa Dølen. Journalisten fikk høre en smakebit av produksjonen, og virket heldigvis ganske fornøyd. Vi testet også en av turene, den som heter Arkeologiske spor, på noen tilfeldige turister. «Utrolig behagelig fortellerstemme» (Det er Mari som er den norske fortelleren) og «som et godt p2 program» var noen av kommentarene. Det er godt å ha med seg når man jobber 16 timers dager for å få alt på plass.

Ett svar til «Snart i mål»

  1. Gleder med til å teste resten av turene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: