Ny start

Masteroppgaven er ferdig, og dermed er det tid for å gi bloggen et nytt liv, og mer liv. Det er ikke så lett å ha mange prosjekter på gang i en masteroppgaveinnspurt, bloggen ble derfor nedprioritert de siste månedene. Hvordan bloggen kommer til å utvikle seg er jeg ikke helt sikker på, men den kommer til å være fokusert på det skandinaviske museumsmiljøet. I første omgang har jeg fått lagt ut noen linker til blogger og andre nettsider som jeg mener man kan ha nytte av om man er interessert i museer, og flere vil komme.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: