Bloggstafett: Museum, kunst og arkiv – "alt vi trenger er en app!"

Bloggstafettens siste innlegg, Museum, kunst og arkiv – “alt vi trenger er en app!”, er skrevet av Marit Kjeksrud Amundsen. Innlegget er en oppsummering av bloggstafetten og du finner det på bloggen mKamu – ikke la teknologien stoppe din eller museets ytringsfrihet.

Innlegget er en del av en bloggstafett i anledning Kulturrådets årskonferanse Fortiden for tiden –møter mellom museer, arkiv og kunst. Oversikt over alle deltakere og publiserte innlegg finner du i innlegget Stafett – lagoppsettethttp://museumsandmedia.blogspot.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: