Bloggstafett: Industridesign – på grensen mellom arkiv, kunst- og kulturhistorie

Dagens innlegg med tittelen «Industridesign – på grensen mellom arkiv, kunst- og kulturhistorie» er skrevet av Hanne S. Ø Butvillo ved Berger museum. Innlegget finner du på Berger museums blogg, og det er innlegg nr. 15 i stafetten.

Innlegget er en del av en bloggstafett i anledning Kulturrådets årskonferanse Fortiden for tiden –møter mellom museer, arkiv og kunst. Oversikt over alle deltakere og publiserte innlegg finner du i innlegget Stafett – lagoppsettethttp://museumsandmedia.blogspot.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: