Bloggstafett: Kan kunstens udtryksformer bringe os tættere på historien?

Dagens innlegg med tittelen «Kan kunstens udtryksformer bringe os tættere på historien?» er skrevet av Charlotte S.H. Jensen, Webredaktør ved Nationalmuseet i København og frilansskribent. Innlegget finner du på hennes blogg, og det er innlegg nr. 9 i stafetten.

Innlegget er en del av en bloggstafett i anledning Kulturrådets årskonferanse Fortiden for tiden –møter mellom museer, arkiv og kunst. Oversikt over alle deltakere og publiserte innlegg finner du i innlegget Stafett – lagoppsettethttp://museumsandmedia.blogspot.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: