Bloggstafett: Om estetisering och innovation i förmedling av kulturarvet

Dagens innlegg med tittel “Om estetisering och innovation i förmedling av kulturarvet» er skrevet av Kajsa Hartig, digital navigatør ved Nordiska Museet. Innlegget finner du på Nordiska Museets blogg om nye medier, og er innlegg nr. 5 i stafetten.

Innlegget er en del av en bloggstafett i anledning Kulturrådets årskonferanse Fortiden for tiden –møter mellom museer, arkiv og kunst. Oversikt over alle deltakere og publiserte innlegg finner du i innlegget Stafett – lagoppsettethttp://museumsandmedia.blogspot.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

%d bloggere liker dette: